Wat is Private Lease?

Wat is private lease?

Een kind kan het wasje doen. Met private lease (of privé lease) lease je als particulier een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Alles is inbegrepen zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en banden. Heeft de auto een beurt nodig? Geen euro extra. Gaat er iets kapot aan de motor? Geen euro extra. Fijn, zo weet je precies wat je per maand kwijt bent. Alleen de brandstof is uiteraard voor eigen rekening. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van een drietal variabelen: type auto, aantal kilometers dat je per jaar rijdt én de lengte van je leasecontract. Hoe langer je contract, hoe lager het maandbedrag. Hoe meer kilometers per jaar, hoe hoger het maandbedrag. Logisch toch? Oh en wat maandbedrag betreft, alle bedragen op deze site zijn ‘vanaf’ prijzen. Het is aan jou of je extra opties op de auto wilt. Dat overleg je met de betreffende lease aanbieder.

Nu zijn er echt ontzettend veel private leaseaanbieders in Nederland. Dit zijn tientallen leasemaatschappijen, maar ook de autofabrikanten zelf bieden vaak private lease aan. Wij van privateleasevergelijker zetten alle aanbiedingen overzichtelijk op een rijtje voor je. Dikke tip van ons: let niet alleen op het maandbedrag maar ook op het aantal kilometers en maanden waar het maandbedrag op is gebaseerd. Let daarnaast ook op de extra’s en/of voordelen. Soms is een maandbedrag wat hoger, maar is dit bijvoorbeeld inclusief winterbanden, mooiere velgen en/of heb je de auto binnen een week voor de deur staan. Duidelijk? Wat doe je hier nog? Hups! Vergelijken maar. Jouw droomauto staat op je te wachten!

 

Over privateleasevergelijker.nl

Wij bieden het meest uitgebreide aanbod van private lease in Nederland. Objectief, compleet en met een snufje zout aan meningen. Per merk en per type auto geven wij een actueel aanbod van private leasetarieven. Iedere dag checken we of deze tarieven eventueel nog veranderd zijn. Het heeft dus absoluut zin om onze site nauwlettend in de gaten te houden. Zodra het landelijk aanbod wijzigt dan verandert ons aanbod direct mee.