Lynk & Co 01 private lease

Nu naar deze aanbieding Lynk & Co 01
Meer van hetzelfde:

Beste deal:
{{ autosvanafresponse.prijsnumber }},- p/m

Aangeboden door:

“Een luxe aanbieding, zoals het heurt Lynk & Co”.
Verrassend veel ‘standaard’ luxe, vóór vrij weinig. Heel eerlijk, wij zijn fan van dit bakkie! Hij rijdt best lekker, is groot en best wel comfortabel én nog leuker je bent namelijk member bij Lynk & Co. Kijk, daar houden wij nou van. Wij van de redactie, bedoelen we dan, wij houden van deze term, ‘member’. Dat geeft toch een vorm van inclusiviteit.
Hij komt in twee kleuren, blauw en zwart, het membership gaat per maand. Dit membership is inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting, zo hops klaar met deze review…

Het is dat bakkie met die blauwe streep en dat kek panorama dakje. We zien ze steeds vaker door de straten rijden of nou ja zoeven. M’n overbuurman rijdt ‘em. Echt, een prima elektrische hybride zoefmachine. Verder is de Lynk & Co 01 van alle gemakken en luxe voorzien. Van parking assistance tot een fancy navigatie systeem, verwarmde voorstoeltjes en verder nog maar liefst 28 punten onder het kopje: veiligheids – en rijhulpsystemen. Hybride betekent hierin wel, dat we het hebben over volledig 69 km elektrisch, dit met de accu van 230V en zal het laden circa 4,5 u duren.

Lynk & Co timmert sinds 2016 aan de weg. Onder de vlag van het Chinese concern dat in 1986 met koelkasten begon, dat is uitgegroeid tot een serieuze speler genaamd Zhejiang Geely Holding en o.a. eigenaar van Volvo, Polestar. Zelfs met 9,69% aandeelhouder is in het Duitse Daimler concern. Sinds 2020 is het concern met het merk Lynk & Co in Europa en zoeft het spul op de Europese wegen. Verder is het eigenlijk allemaal heel simpel. Je geeft de jongens en meisjes etc. van Lynk & Co €500 per maand,  daarvoor krijg je 1.250 km per maand of rijdt je maximaal 15.000 km per jaar. Rij je meer, dan moet je opletten! Want dan kost het maar liefst €0,15 ct. per extra km, da’s fors. Dus simpelweg gewoon onder die 15000 kilometer blijven en je bent super blij met deze deal. Sja, dat was het wel zo’n beetje. Ow ja vergeet ik bijna, je krijgt garantie van 4 jaar of 120.000 km, kortom: prima deal.

Samenvattend, uitstekende deal, ‘allemaal eigenlijk zoals het heurt’, Jort Kelder zou trots zijn. Ik zeg ‘zoeven’ maar.

Lees meer >

Nu naar deze aanbieding

Aanbiedingen vergelijken

Model: {{t.automerktype}}
Model: {{t.automerktype}}
Prijs: € {{t.prijsnumber}}
Per maand
Km: obv {{t.leaseperiode}} mnd
{{t.leasekm}} km/jaar
  • {{h.name}}
Vrijgeven
Toon alle aanbieders

Aanbiedingen vergelijken

Achtung! De laagste prijs is zelden de beste deal, daarom weigeren wij te sorteren op tarief.
Bij ons staat de beste deal bovenaan. Hoe wij bepalen wat de beste deal is?