Disclaimer, we gaan je niet dizzen bij Privateleasevergelijker
Om een lang verhaal heel kort te maken: je gaat akkoord met alles wat wij hier neerzetten. Het betreft hier natuurlijk het betreden van Privateleasevergelijker en alles wat daaraan vasthangt. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van Privateleasevergelijker. We hebben het dus over de website waar je je nu op bevindt.

Ja euh we doen ons best hè, dus even over die aansprakelijkheid
Privateleasevergelijker doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site geen fouten bevat. We benadrukken: we doen ons best. Dus nee wij verwedden er onze kinderen niet op, geven dus geen garanties en we kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens en (in sommige gevallen) snel veranderende informatie zoals productinformatie en tarieven. Voorbeeldje: het kan dus gebeuren dat een maandtarief dat wij op deze website tonen nét die dag gewijzigd is door de betreffende aanbieder. Die dingen gebeuren nou eenmaal. Wij aansprakelijk? Zeker niet!

Nou gaan we ff streng doen
Beslissingen die je neemt op basis van informatie afkomstig van onze site zijn altijd en volledig voor jouw eigen rekening en op eigen risico. Je bent volwassen (nemen wij aan, anders mag je niet eens autorijden) dus staat er op onze site iets van ‘ja dat kost helemaal gratis en voor niks’? Ja dan snap jezelf natuurlijk ook wel dat dit niet kan kloppen. Sluit je een private leasecontract af met een aanbieder naar aanleiding van onze website? Supertof! Maar kom achteraf niet zeuren bij ons als je niet tevreden bent. Dan moet je toch echt bij de betreffende private lease aanbieder zijn.

Dus hoe flauw het ook is, ik moet dit zeggen van onze legal consultant. Wij aanvaarden dus ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade voortvloeiende uit enig gebruik van onze website. Dus lees je onze website en je kunt van verwondering en verbazing niet meer praten? Ja die aansprakelijkheid die pakken wij dus mooi even niet. Kom jij ergens een fout tegen, dan vinden we het natuurlijk wel fijn als je ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur dan even een e-mail naar info@privateleasevergelijker.nl.

Rechten

Ook weer zo’n dooddoener. Privateleasevergelijker, of rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen onder meer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken.

Wij besteden veel zorg aan de inhoud en lay-out van de website. Daarbij streven wij naar correcte en actuele informatie. Wij hebben ook geprobeerd alle rechthebbenden van het beeldmateriaal te achterhalen. Personen of instanties die menen dat hun rechten desondanks niet gerespecteerd worden, kunnen contact opnemen met onze redactie.

Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. Haha mooi! Dat zijn wij dus: Privateleasevergelijker. Streng he?

Mutaties, moeilijk woord voor dingen die kunnen veranderen in het leven
Veranderingen zijn voor menigeen lastig,  zo ook voor ons, maar we doen ons best. Mocht het zo zijn dat er iets verandert dan mag Privateleasevergelijker informatie op de site (met inbegrip van de tekst van deze disclaimer) altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Of wil jij oude informatie die niet klopt? Nee toch? Precies, niet piepen dan.

Wij raden je dan ook aan om elke dag goed onze hele site na te pluizen en mocht je iets tegen komen, je raadt het al, even een mailtje sturen. Mutaties, we hebben er nou eenmaal mee te maken. De private leasemarkt is zo veranderlijk als het weer. Wij proberen een goede Piet Paulusma voor jullie te zijn.