Privateleasevergelijker.nl lanceert unieke Dealermodule

Uit recent onderzoek kwamen wij erachter, wij van Privateleasevergelijker.nl, dat veel bezoekers nog erg graag persoonlijk contact willen, dit met hun lokale of regionale dealer. Daar gingen wij als denktank toch eens over nadenken. Want wij willen graag namelijk onze bezoekers service bieden. Na wat onderzoekgegevens door te spitten, blijkt dat dit type bezoekers niet alleen de prijs belangrijk vinden. -We lanceerden al eerder de PLV-index-. Maar we kwamen erachter dat de lokale dealer, bijzondere meerwaarde biedt. Een deel van onze bezoekers wil namelijk ook nog echt graag die persoonlijke service en die hoge betrouwbaarheid van met name ‘de eigen lokale dealer’. Dat JUIST dat persoonlijke contact erg op prijs wordt gesteld. – Ow ja, even een sidenote, er zijn er natuurlijk ook veel bezoekers op ons platform, die dat persoonlijke helemaal niet interesseert, die vinden dat juist alleen maar eng, maar voor het gemak richten we ons nu even daar niet op, ok 😉 –

ONBEKEND MAAKT ONBEMIND
Wij noemen dat persoonlijke, maar even voor het gemak dat ‘bakkie koffie effect’. Dat was niet het enige dat uit ons onderzoek kwam. Want ons onderzoek liet ook zien dat 71% helemaal niet op de hoogte is, dat hun oude vertrouwde dealer ook Privatelease in de aanbieding heeft. Daarom dus! Vanaf vandaag ROEPTOETEREN wij trots op onze website, ook bij u IN DE BUURT!. Ook bij u in de buurt wordt Privatelease aangeboden! Kijk hier voor uw lokale aanbieder, en kunt u op postcode zoeken. De dealer bij u om de hoek heeft gewoon privatelease.

54% WIL GRAAG PERSOONLIJK CONTACT 
En. Zo hopen wij die 54%, die behoefte heeft naar persoonlijk contact te bereiken én goede service te bieden in hun zoektocht naar de beste Privatelease auto. Gewoon ook bij de dealer om de hoek. Onze denktank ging nog even verder, want kwam er ook niet uit het onderzoek naar voren, dat de bezoeker ook graag de auto wilde proeven, ruiken en aanraken. Makkelijk gezegd en geschreven; zo ontwikkelden wij een module voor dealers waarin een mogelijkheid zit voor het aanvragen van een proefrit.

Samenvattend, wij van Privateleasevergelijker.nl lanceren voor onze bezoeker én de betrouwbare dealer op de hoek, de Dealermodule van Privateleasevergelijker.nl. Zo service-en wij die 54% die graag dat bakkie koffie op de hoek wil drinken. Voor dat ‘bakkie koffie effect’ lanceren wij dus deze dealermodule. Zo zijn we! Bijkomend voordeel, als dealer ben je zichtbaar in alle zoekmachines van Google, Bing t/m Instagram en Facebook. Want zoals het onderzoek al aangaf; onbekend maakt onbemind en aangezien wij meer dan 1 miljoen privateleasevergelijkingen per jaar doen, zit dat voor het relevante verkeer lokaal of regionaal ook wel snor. Een klassieke win-win situatie voor de bezoeker, de dealer. Wij zijn blij en trots u te melden, wij hebben de Dealermodule. ROEPTOETER ROEPTOETER ROEPTOETER!

dealers.privateleasevergelijker.nl/

DEALERMODULE

Privatelease