Tot welke leeftijd kan je private leasen

Tot welke leeftijd kan je private leasen

Tot welke leeftijd kan je private leasen? Zojuist kregen we nog een vraag van Marleen binnen over dit onderwerp. Haar vader van 79 jaar wil ook graag private leasen. Kan dat? Aangezien Marleen niet de enige is die hiervan wakker ligt, leek het ons een prima idee hier een plogje aan te wagen. En het antwoord luidt: JA! Iemand van 79 kan gewoon een auto private leasen. Niet iedere aanbieder is hier happig op, maar de meeste wel.

Zo verbaast het jullie natuurlijk niet dat de ANWB geen maximale leeftijd hanteert bij het afsluiten van een private lease contract. Dat zou gezien hun doelgroep ook niet zo handig zijn. Maar naast de ANWB zijn er veel meer aanbieders die niet aan leeftijdsdiscriminatie doen. Sterker nog, het overgrote deel van de aanbieders op onze site verwelkomt jong en oud.

Ook de snapchat generatie die net het rijbewijs in de pocket heeft, kan gewoon binnen enkele weken de private leaseauto van hun dromen rijden. Aaliyah zong in de jaren ’90 al zo mooi dat ‘Age ain’t nothing but a number’ is. De private lease branche zingt lekker met Aaliyah mee.